Skip links

Donatie van 50.000 bomen

Graag wensen wij je namens Sustay hele fijne dagen en een goede gezondheid toe in deze bijzondere tijden. Zoals je van ons gewend bent laten wij deze wens graag vergezeld gaan met de ondersteuning van een goed doel in plaats van het uitdelen van kerstgeschenken aan onze relaties. Dit keer zullen wij via project Eden 50.000 bomen laten planten als extra bijdrage aan de klimaatopgave! Daarnaast zullen wij in het eerste kwartaal van 2021 je verder deelgenoot maken van het faciliteren van tijdelijke huisvesting voor kwetsbare doelgroepen.

CLT kantoor ‘Blue Village’ De Meern Utrecht (2021)

Gelukkig kunnen wij constateren dat we het afgelopen jaar met ons team en onze partners niet stil hebben hoeven staan. Allereerst uiteraard door het ontwikkelen, starten en realiseren van projecten met betaalbare en duurzame huurwoningen. Daarnaast ook door een deels vernieuwd team, een externe evaluatie op ons bedrijf, een aangescherpte positionering inclusief nieuwe huisstijl en website en de start van het realiseren van ons nieuwe CLT kantoor ‘Blue Village’ in De Meern. We zijn verder getransformeerd naar een impact gedreven scale-up organisatie waarbij betaalbaarheid, duurzaamheid en mensen centraal staan. Deze weg zetten we voort en zo gaat Sustay als dé ontwikkelaar van middenhuur vanaf 2021 vol enthousiasme nog scherper aan de slag met het verbeteren van de Nederlandse woningmarkt en de wereldwijde problematiek rondom klimaatverandering. Iedereen verdient tenslotte een betaalbaar en duurzaam thuis.

Team Sustay