Skip links

Corporatie bijeenkomst ‘De sleutel tot…’ op 9 mei

Op 9 mei organiseren we de kennis sessie ‘De sleutel tot…’ voor bestuurders, directieleden en ontwikkelmanagers van woningcorporaties afkomstig uit heel Nederland. Waarom? De woningmarkt zit op slot. Meer huurwoningen en een goede doorstroming zijn daarbij een belangrijke sleutel, met name in de overgang van sociale huur naar betaalbare middenhuur.

Hoe is dit op te lossen? Wat als wonigcorporaties zelf middenhuur gaan ontwikkelen? Kan en wil een corporatie dit wel? En gaat het efficiënter als men samenwerkt met marktpartijen?

Op de inspirerende locatie Fort De Batterijen reiken sprekers als prof. dr. Boelhouwer (TU Delft), Bart Dopper (Stec Groep) en Frank Pieper (directie Sustay) ‘sleutels’ tot oplossingen aan voor een klein en exclusief corporatie gezelschap.

Daarnaast dagen we alle deelnemers deze dag uit om gezamenlijk aan een fictieve case te werken. Na uitwerking zullen we verrassen door de uitkomsten naast elkaar te leggen en nieuwe inzichten te verschaffen.

Deze middag staat in het teken van ontmoeten, inspireren en nieuwe inzichten. Vooraf is er een heerlijke boerenlunch en na afloop is er volop ruimte om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.