Skip links

MCD najaarsexcursie een groot succes

Sustay is één van de trotse sponsoren van het MCD kennisnetwerk. Op donderdag 11 oktober organiseerde Sustay samen met MCD Netwerk een najaarsexcursie met een thema dat in heel Nederland actueel is: het tekort aan huurwoningen in het middendure segment. Dit koppelde we tegelijkertijd aan een jong bruisend gebied dat volop in ontwikkeling is: Leidsche Rijn Centrum.

Tijdens de interessante bijeenkomst bij Brasserie Grauwaart in Leidsche Rijn Centrum spraken Menno Schapendonk (alumni MCD / Sustay), Giel van Wijk (Sustay) en hoofd gastspreker Rogier Hendriks (a.s.r.) over middenhuur & de woningmarkt en gebiedsontwikkeling & Leidsche Rijn winkelcentrum. Sustay gaf als ontwikkelaar een kijkje in de keuken door middenhuur complexen Reykjavik en Campus030 te bezoeken. Rogier Hendriks nam daarna de rondleiding door Leidsche Rijn Centrum voor zijn rekening. Björn Six (Sustay) was verantwoordelijk voor de organisatie en presentatie van het event.

Na afloop werd er afgesloten met een borrel. Het was een warme, zonnige, leerzame middag. Bekijk hieronder de video: