Skip links

Oplevering Sint-Jacobschelp 6 maanden eerder dan gepland

In de wijk Markiezaten te Bergen op Zoom zijn door Sustay vorige week 36 middenhuur appartementen opgeleverd. Het architectonisch prachtig gekromde gebouw is zelfs een half jaar eerder opgeleverd dan oorspronkelijk gepland was.

Op dinsdag 9 oktober zijn de 36 appartementen van project Sint-Jacobschelp, een half jaar eerder dan gepland, door Sustay opgeleverd aan de nieuwe eigenaar-belegger MN Services. Bouwbedrijf Maas-Jacobs Vastgoed uit Zundert was verantwoordelijk voor de snelle realisatie en zorgde er mede voor dat bij de vlekkeloze oplevering slechts drie opleverpunten naar voren kwamen. JMW architecten uit Tilburg was verantwoordelijk voor het oogstrelende ontwerp, wat bij aanvang van het project een belangrijk uitgangspunt was voor de Gemeente Bergen op Zoom.

Middenhuur project Sint-Jacobschelp is gelegen aan het water in de nieuwe gewilde wijk Markiezaten. Het complex telt 31 driekamer- en 5 tweekamerappartementen en allen zijn voorzien van woning brede gekromde balkons met grote glazen puien. Daarnaast zijn er 94 parkeerplaatsen en een gezamenlijke fietsenberging voor 72 fietsen gerealiseerd.

Joris Jansen, projectmanager van Sustay, was betrokken bij dit project en reageert verheugd op de snelle oplevering en mooie bouwstijl: “Ik ben erg trots dat de oplevering van deze woningen slechts 3 opleverpunten kent terwijl het hier een veel snellere oplevering betreft. Deze plek moest van de Gemeente Bergen op Zoom een aansprekend ontwerp krijgen en dat is ontzettend goed gelukt. En dan ook nog eens binnen het segment middenhuur met aantrekkelijke huren tot slechts gemiddeld € 900,- euro per maand. Met het uitzicht op het water, de luxe keuken en mooie balkons gaan de bewoners hier ongetwijfeld heerlijk wonen.”