Skip links

Primeur: start bouw & verhuur eerste NOM project Biddinghuizen

In Biddinghuizen is er sprake van een primeur! De kern in de gemeente Dronten krijgt voor het eerst een nul-op-de-meter nieuwbouwproject in de vorm 18 eengezinshuurwoningen. Deze week start verhuur én de bouw van het bijzondere project De Voor. Het energieneutrale project is prachtig centraal gelegen nabij voorzieningen en wordt snel opgeleverd: deze zomer ontvangen de eerste bewoners al de sleutel.

De 18 huurwoningen worden verdeeld over 2 blokken en zijn volledig gasloos, voorzien van diverse duurzame energie opwekkers zoals zonnepanelen en daarmee NOM (nul-op-de-meter). De eengezinswoningen worden voorzien van volledig afgewerkte luxe keukens en sanitair en bestaan uit 3 woonlagen (waaronder een grote zolder). Aan de achterzijde zullen royale zonnige tuinen gecreëerd worden met voor elke bewoner een eigen berging.

Projectmanager Don Holten van Sustay licht enthousiast toe:

“Ik ben zeer verheugd dat we samen met de verhuurder hebben gekozen voor nul-op-de-meter woningen. Zo’n woning verwekt net zoveel energie zelf als dat het verbruikt. Bij normaal gebruik houdt dit in dat een volledig gezin geen omkijken meer heeft naar hun energierekening. Bovendien past het geheel bij de energietransitie die we moeten gaan maken in de komende jaren.”

Sustay heeft met bouwbedrijf Schutte samen veel ervaring in het snel en correct opleveren van NOM-woningen. Medio 2019 opleveren aan private belegger Lionstone RE Partners NL is daardoor heel realistisch. Het ontwerp van de woningen komt uit de koker van architectenbureau Korfker.

Makelaar Woltjer uit Dronten gaat alle woningen verhuren. Bij interesse in één van de 18 all-electric eengezinswoningen van project De Voor kan men contact opnemen met Jurgen Woltjer via telefoonnummer 0321-317540.

22 februari 2019: braakliggend terrein waar project De Voor in enkele maanden wordt gerealiseerd:

28 Februari: start bouw De Voor:

Meer info over project De Voor is hier te vinden.

Leave a comment