Skip links

Verhuur Fase 1 Mercatorhof Waalwijk gestart

Eindelijk is het dan zover: de verhuur van Fase 1, 18 nul-op-de-meter woningen in Mercatorhof Waalwijk, is gestart!

Vanaf nu kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de aantrekkelijke eengezinswoningen op blok A, B & C, die allen all-electric aangeboden worden. De huurwoningen zijn dus uiterst duurzaam.

Alle 18 eengezinswoningen worden voorzien van een luxe keuken met topapparatuur van het merk Bosch. Inbegrepen: een compacte combi-magnetron, een volledig geïntegreerde vaatwasser, een koel-/vriescombinatie met maar liefst 300 liter inhoud, een smart inductiekookplaat met 4 zones en een energieklasse A wandschouwafzuigkap.

De moderne en uitgebreide badkamer voorziet in een 2e toilet, een hoekdouche en een wastafel.

Zonliefhebbers worden verwend met royale achtertuinen die gelegen zijn op het zuiden, westen of oosten. De woningen in blok B worden voorzien van een eigen parkeerplaats in de achtertuin.

Het woonoppervlak bedraagt bij alle 18 woningen Fase 1 119 m2. De perceelgrootte varieert van 110 tot 115 m2.

Met huurprijzen van € 895,- tot € 995,- per maand* zijn deze gloednieuwe en energiezuinige middenhuur woningen aantrekkelijk geprijsd.
*exclusief NOM-vergoeding

Sustay verwacht grote belangstelling, dus wees er snel bij. Men kan te allen tijde contact opnemen met Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement indien er vragen zijn. Zij kunnen ook aangeven wat precies een nul-op-de-meter-woning is, wat de voordelen zijn en wat de NOM-vergoeding inhoudt. Telefoonnummer: 088-1266660 of schrijf hier direct in!


Klik hier voor uitgebreide informatie over project Mercatorhof.


Leave a comment