Skip links

NOM-project Zeewolde binnen 6 maanden gebouwd

De 22 eengezinswoningen, waaronder drie Nul-op-de-Meter-woningen, in Bergkwartier Hoog in Zeewolde zijn opgeleverd aan ASR Dutch Core Residential Fund.

Vorig jaar werd het startsein voor dit project gegeven op de jaarlijkse vastgoedbeurs Provada. Nu een jaar later zijn de 22 betaalbare huurwoningen (segment middenhuur) opgeleverd. De bouw heeft vanaf het najaar van 2017 slechts 6 maanden geduurd.

Project Bergkwartier Noord bevat tevens drie Nul-op-de-Meter-woningen (NOM). Deze woningen wekken evenveel energie op als de bewoners nodig hebben voor de woning en het huishouden. Het is voor ASR Dutch Core Residential Fund en Sustay het eerste NOM-project in dit betaalbare huursegment. Tevens nog vrij uniek in Nederland. De komende tijd worden door Sustay diverse nieuwe NOM-projecten in aanbouw genomen.

De 22 royale grondgebonden eengezinswoningen zijn verdeeld over 5 blokken in een ruim opgezet plan met grote kavels. Alle woningen hebben een voortuin en een achtertuin met berging. Het programma omvat totaal circa 2.450 m2 wonen en is gelegen naast de plas Wolderwijd. I_KB Architecten verzorgden het ontwerp en Schutte Bouwbedrijf was verantwoordelijk voor de realisatie. Klik hier voor meer informatie en foto’s