Skip links

Verhuur update Zoeterwoude & Woerden (wonen 2023)

De twee Sustay projecten in aanbouw, Verde Vista Centrumplan Zoeterwoude en De Molenhoek Woerden, krijgen een nieuwe naam, een verhuurmakelaar en een concrete verhuur- en opleverplanning.

Woerden wordt The Mill

Project De Molenhoek Woerden heet vanaf nu The Mill. Vanaf het derde kwartaal van 2023 zijn huurders welkom in The Mill op een fantastische locatie op loopafstand van het centrum en het station van Woerden. Hier worden 72 duurzame huurappartementen gerealiseerd rondom een gezamenlijke binnentuin. De verhuur start in de eerste helft van 2023. Ga gauw naar woneninthemill.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houdt de verhuurmakelaar jou geïnformeerd. Had je je al ingeschreven op de Molenhoek website? Dan worden je gegevens overgedragen aan de verhuurmakelaar en hoef je niks te doen!

Zoeterwoude wordt Three Towers

Project Verde Vista Centrumplan in Zoeterwoude krijgt ook een nieuwe naam en heet vanaf nu Three Towers. Vanaf het derde kwartaal van 2023 kun je wonen in Three Towers. De drie statige woontorens en het naastgelegen gebouw met privé binnentuin bieden plaats aan 150 huurappartementen, een eigen supermarkt en heel veel woonplezier. De verhuur start in de eerste helft van 2023. De juiste website om in te schrijven en op de hoogte te blijven is nu threetowers.nl. Had je je al ingeschreven op de Verde Vista website? Dan worden je gegevens overgedragen aan de verhuurmakelaar en hoef je ook hier geen verdere actie in te ondernemen!

Ook interesse in een woonbuurt met betaalbare woningen?

Projecten The Mill en Three Towers leveren vele betaalbare woningen op. Ook interesse om een woonbuurt met betaalbare woningen te realiseren? Neem dan contact op met Jimmy Kools.