Skip links

PROVADA 2022: 14 juni Middenhuur Award

De laatste nominaties voor de Middenhuur Award 2022 zijn bekend gemaakt en dat maakt dat ook dit jaar weer 12 organisaties strijden om die felbegeerde, grote bokaal. De winnaar wordt dinsdag 14 juni live op de PROVADA bekend gemaakt door presentator Sander Schimmelpenninck.

12 nominaties

Dit jaar strijden 12, geheel verschillende, organisaties om de middenhuur award. Alle genomineerden hebben gemeen dat ze deze editie met een concreet middenhuur project door de jury onder de loep worden genomen.

Dit jaar zijn de volgende organisatie genomineerd:

 • Syntrus Achmea Real Estate & Finance – NOW (Utrecht)
 • Mitros – De Juf (Utrecht)
 • MRP – AMST (Amsterdam)
 • De Goede Woning – Stadskwartier Palenstein (Zoetermeer)
 • Skope Vastgoed – Huybert van Olden hofje (Arnhem)
 • Altera – De Vijverhof (Den Haag)
 • CBRE/ a.s.r. real estate – The Roofs (Den Haag)
 • Gemeente Rotterdam – Grote Beer (Rotterdam)
 • Dura Vermeer – Diepeveen (Rotterdam)
 • Census Real Estate – The Terminal (Helmond)
 • WoonFriesland – Buurblok (Leeuwarden)
 • Bouwinvest – Westergoud (Gouda)

Onafhankelijke jury

Alle 12 inzendingen worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. Editie 2022 bestaat uit de volgende 5 experts uit de woningmarkt: Esther Geuting (Stec Groep), Peter Boelhouwer (TU Delft), Jos Melchers (Gemeente Rotterdam), Wabe van Enk (PropertyNL) & Hans Ton (Ministerie v BZK). De presentatie ligt bij Sander Schimmelpenninck.

Wie volgt winnaar Wonam editie 2021 op?

Via de website MiddenhuurAward.nl zijn alle ontwikkelingen en overige informatie rondom de nominaties te volgen. De uitreiking is dinsdag 14 juni, 11:00 – 12:00 uur op de PROVADA Amsterdam (stand 12-49 bij PropertyNL). De top 3 en winnaar wordt dan live bekend gemaakt.

Heb je vragen en/of opmerkingen omtrent de Middenhuur Award 2022? Neem dan contact op met Six.