Skip links

Eerste nominaties Middenhuur Award 2022 bekend

Sustay en Stec Groep hebben de eerste drie nominaties voor de Middenhuur Award 2022 bekend gemaakt. Het betreffen drie totaal verschillende organisaties die zich hebben ingezet voor meer middenhuur.

#1 MRP Development

Collega ontwikkelaar MRP Development is genomineerd met nieuwbouwproject AMST Amsterdam. In de gewilde hoofdstad gaat 80% van het project naar het segment middenhuur.

Nominatie AMST

 

#2 Mitros

Binnen het segment woningcorporatie heeft onlangs Mitros project De Juf in Utrecht opgeleverd. Voor middeninkomens werden speciaal woningen geselecteerd.

#3 Syntrus Achmea

De derde genomineerde organisatie is een belegger: Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Met een pensioenfonds stapten zij in NOW Utrecht en gaven tevens voorrang aan mensen met een sociale huurwoning die naar middenhuur wilden verhuizen.

Wie volgt?

Via de website MiddenhuurAward.nl zijn de ontwikkelingen en overige nominaties te volgen. Vanaf heden komen daar gefaseerd weer nieuwe genomineerde organisaties bij. Zelf een organisatie nomineren kan tot en met 15 mei 2022. De uitreiking is dinsdag 14 juni op de PROVADA Amsterdam. De top 3 en winnaar wordt dan live door de jury bepaald.

Heb je vragen en/of opmerkingen omtrent de Middenhuur Award 2022? Neem dan contact op met Six.