Skip links

Fijne jaarwisseling! Donatie van 50.000 bomen

Graag wensen wij je namens het voltallige Sustay team hele fijne feestdagen toe! Uiteraard met nadruk op duurzaamheid en betaalbaarheid, echter vooral in goede gezondheid met warme mensen om je heen, zeker in deze nieuwe lockdown periode.

Zoals je vast al weet is Sustay enkele jaren geleden gestart met het ondersteunen van een goed doel in december in plaats van het uitdelen van kerstgeschenken aan onze relaties. Vorig jaar was dit project Eden, een organisatie die over de hele wereld nieuwe bomen plant. Dat smaakte naar meer. Wederom zullen we 50.000 bomen laten planten. Gezien de enorme klimaatopgave hard nodig.

In 2022 gaan we gestaag verder met het verbeteren van de Nederlandse woningmarkt en de wereldwijde problematiek rondom klimaatverandering. Iedereen verdient tenslotte een betaalbaar en duurzaam thuis.

Team Sustay