Skip links

Start verhuur Rhijnhaeghe Bunnik

De 20 vrije sector huurappartementen van project Rhijnhaeghe is van start gegaan. De inschrijfperiode is van 27 december tot en met vrijdag 7 januari 2022. De makelaars Si-No en Patist begeleiden het verhuurproces.

De vrije sector huurappartementen.

In januari werd de start bouw nog gefilmd en afgelopen maanden werden al de rijwoningen en de twee-onder-een-kap-woningen opgeleverd. Uiteindelijk bestaat Rhijnhaeghe uit koop, sociale huur en middenhuur. De kleinschalige woonbuurt is met rijwoningen, appartementen en twee-kappers om een groen binnenterrein gevouwen. Mensen woonachtig in Bunnik krijgen voorrang, dit om zo optimale doorstroming in de regio te creëren. Naast deze afspraak met de gemeente zijn ook de huurprijzen vastgelegd op een maximum. De huidige forse verhuur marktwaarde die in Bunnik van kracht is wordt zo gelukkig niet gehaald. Een goede zaak voor de toekomstige bewoners.

Interesse om te huren in Rhijnhaeghe Bunnik? Vind hier alle relevante documenten..