Skip links

Zes extra nominaties Middenhuur Award bekend

Na de eerste drie nominaties voor de Middenhuur Award 2021 in september, zijn er inmiddels weer zes nieuwe nominaties bekend. Het betreffen opnieuw totaal verschillende organisaties die zich hebben ingezet voor meer middenhuur.

#4 Staedion

Woningcorporatie Staedion uit Den Haag zorgt middels verdichting in Moerwijk voor meer sociale huur en nieuw in de wijk extra middenhuur met project De Schaloen.

#5 Wonam

Ontwikkelaar Wonam realiseert in Utrecht samen met woningcorporaties Portaal en Mitros project BUUR: ook hier een combinatie tussen sociale huur en middenhuur.

#6 a.s.r. Real Estate

Belegger a.s.r. heeft een middenhuur impact strategie opgezet en dit vertaalt zich naar een specifiek fonds dat zich inzet voor meer middenhuur.

 

#7 Gemeente Rijswijk

Met het Woonfonds Rijswijk gaat de gemeente zelf 100 woningen realiseren binnen het segment middeldure huur. Het moet tevens de doorstroming op gang helpen.

#8 OnsHuys

De achtste genomineerde organisatie is stichting OnsHuys. Met een financieel platform verbindt het investeerders en huurders voor middenhuur patiowoningen.

#9 Provincie Utrecht

De laatste genomineerde organisatie deze week is Provincie Utrecht. Na eerdere initiatieven is er nu webdossier Versnelling Woningbouw, inclusief specifiek thema middenhuur.

Wie zijn de laatste 3?

Via de website MiddenhuurAward.nl zijn de ontwikkelingen en alle nominaties te volgen. Volgende week komen daar de laatste drie genomineerde organisaties bij en komt het totaal op 12 uit. De uitreiking is dinsdag 26 oktober en de top 3 en winnaar wordt door de jury bepaald.

Heb je vragen en/of opmerkingen omtrent de Middenhuur Award? Neem dan contact op met Björn Six.