Skip links

Eerste nominaties Middenhuur Award bekend gemaakt

Sustay en Stec Groep hebben de eerste drie nominaties voor de Middenhuur Award 2021 bekend gemaakt. Het betreffen drie totaal verschillende organisaties die zich hebben ingezet voor meer middenhuur.

#1 ERA Contour

Collega ontwikkelaar ERA Contour is genomineerd met nieuwbouwproject Little C Rotterdam. Bouwinvest nam daar meer dan 200 middenhuur woningen af. De nieuwbouw torens ogen als een wijk in New York.

 

#2 Rabobank

Binnen de bancaire sector is onlangs Rabobank opgestaan met de boodschap om 12.000 tijdelijke en modulair gebouwde middenhuur woningen toe te voegen aan Nederland. Dit doet men met het concept SmartBuilds.

#3 Syntrus Achmea

De derde genomineerde organisatie is een belegger: Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Met een pensioenfonds stapten zij in High Park Arnhem en gaven tevens voorrang aan mensen met een sociale huurwoning die naar middenhuur wilden verhuizen.

Wie volgt?

Via de website MiddenhuurAward.nl zijn de ontwikkelingen en overige nominaties te volgen. Elke week komen daar weer nieuwe genomineerde organisaties bij. De uitreiking is dinsdag 26 oktober en de top 3 en winnaar wordt door de jury bepaald.

Heb je vragen en/of opmerkingen omtrent de Middenhuur Award? Neem dan contact op met Björn Six.