Skip links

Middenhuur Award zet segment in de schijnwerpers

Sustay lanceert samen met Stec Groep de Middenhuur Award . De eerste uitreiking vindt 26 oktober plaats op de PROVADA Amsterdam.

Nederland kent een groot probleem: de woningmarkt zit volledig op slot. Meer middenhuur is hard nodig en mede door het veroorzaken van doorstroming zeer goede smeerolie. Het is een segment dat ideaal is voor mensen die niet willen of kunnen kopen en niet in aanmerking komen voor sociale huur. Dit is een enorme groep in Nederland. Initiatieven verdienen dan ook meer de aandacht. Daarom is er vanaf nu de Middenhuur Award!

 

 

Partners

Sustay en Stec Groep zijn niet de enige partijen die begrijpen hoe belangrijk middenhuur is. Na een eerste opzet sloten direct 3 partners zich aan: Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijkrelaties, TU Delft en PropertyNL.

Uitreiking op PROVADA

De uitreiking van de award zal plaatsvinden op dinsdag 26 oktober op de PROVADA. In de RAI Amsterdam zal dit gebeuren op de stand van partner PropertyNL.

De uitreiking geschied live in het bijzijn van 3 finalisten. Een onafhankelijke jury is in juli samengesteld en bepaalt de top 3 en de uiteindelijke winnaar in oktober. Dit kan markt breed zijn: van een Provincie, gemeente, belegger, ontwikkelaar tot bouwbedrijf of architect. Voorop staat dat deze partij een bijdrage levert in 2021 aan de vastgelopen woningmarkt binnen het segment middenhuur.

Nominaties suggestie?

Via de website MiddenhuurAward.nl zijn de ontwikkelingen en nominaties te volgen. Tevens is het mogelijk om via het contactformulier een organisatie te nomineren. Voorwaarden zijn simpel: het is aan 2021 te koppelen en middenhuur gerelateerd. Alle nominaties worden in september bekend gemaakt.

Wil je meer weten over de Middenhuur Award? Neem dan contact op met Björn Six.