Skip links

Update Covid-19 mei ontwikkelingen Sustay

Utrecht, 11 mei 2020

De afgelopen weken heeft heel Nederland ervaren wat het COVID-19 virus met de maatschappij doet. We kunnen gelukkig vaststellen dat de ingrijpende (overheids)maatregelen wel haar vruchten heeft afgeworpen. Versoepeling blijkt het antwoord en Sustay heeft daarom enkele wijzigingen doorgevoerd.

Vanaf maandag 11 mei opent Sustay haar kantoor weer na twee maanden sluiting. We juichen samenwerken toe en zien de nut en noodzaak in van fysiek samenkomen. Dit geldt tevens voor het ontvangen van onze zakenpartners & relaties. Echter uiteraard met gepaste voorzichtigheid. We zullen voorkomen dat het te druk wordt op kantoor en dat we de 1,5 meter niet kunnen waarborgen.

Intern hebben we een schema opgesteld waarbij maximaal 50% van ons team naar kantoor komt en de andere helft thuis werkt. Op deze manier kunnen we ook de veiligheid van onze relaties waarborgen die we uitnodigen voor overleg op ons kantoor in Utrecht.

We blijven de maatregelen van het kabinet en RIVM op de voet volgen en zullen intern blijven monitoren of we de juiste beslissingen nemen omtrent deze nieuwe versoepelde maatregelen rondom het corona virus.

Blijf gezond!

Menno Schapendonk, Frank Pieper & Jimmy Kools
Directie SUSTAY