Skip links

Update COVID-19 ontwikkelingen Sustay

Utrecht, 18 maart 2020

Afgelopen dagen zijn de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus razendsnel gegaan. Alle ingrijpende (overheids)maatregelen die momenteel genomen worden hebben op iedereen impact. Uiteraard ondervindt Sustay dit ook en hebben wij in het weekend van 14/15 maart reeds besloten om maatregelen te treffen en dit intern gecommuniceerd.

We willen nu graag iedereen meenemen in hoe Sustay momenteel handelt. Sustay als bedrijf is open en werkt door. Wel is ons kantoor in Utrecht gesloten. Het voltallige team van Sustay werkt deze week thuis, met een eventuele verlenging tot later in april. Dit alles in het kader van de landelijke oproep tot sociale onthouding en om een bijdrage te leveren de uitbreiding van het virus te dempen. Alle zakelijke fysieke afspraken, zowel intern als extern, worden omgezet naar telefonisch, Skype of FaceTime overleg. Als directie adviseren wij iedereen in de privésfeer hetzelfde te doen.

We zullen elke dag monitoren en overleg plegen of we nog de juiste beslissingen nemen omtrent de maatregelen rondom het corona virus.

We wensen iedereen veel wijsheid en gezondheid toe.

Menno Schapendonk, Frank Pieper & Jimmy Kools
Directie SUSTAY