Skip links

Start bouw in jachthaven Oude Tonge

Aan de jachthaven van Oude Tonge is het nieuwbouw project Handelskade van start gegaan. Het project is prachtig gelegen aan het water en nabij het centrum van het Zuid-Hollandse dorp. Het complex zal 25 gasloze huurappartementen herbergen in het segment middenhuur. 


De appartementen zijn circa 85 m2 bruto vloeroppervlak groot en beschikken allen over 2 slaapkamers. Alle woningen hebben een royaal terras met uitzicht op het water en zijn beneden voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging. Parkeren is volop mogelijk achter het toekomstige complex. Het speelse karakter en kleurverschil in bakstenen komt uit de koker van architectenbureau Venster. De verwachting is dat bouwpartner De Langen & Van den Berg de 25 appartementen in het voorjaar van 2020 zal opleveren.

Projectmanager Joris Jansen is names Sustay betrokken bij het project en licht toe: “Ik woon zelf vlak bij Oude Tonde en heb daarom al een sterke band met dit mooie project. Buiten de fantastische locatie is het vooral de type bouw gecombineerd met het segment betaalbare huur wat mij zo trots maakt. Mensen willen leven op een plezierige plek zonder dat de helft van hun salaris aan woonlasten opgaat. Met project Handelskade zullen we in de plaats Oude Tonge veel mensen ontzettend gelukkig maken.”

Sturm Makelaars, gevestigd in Zierikzee en Oude Tonge, zal het verhuur traject in opdracht van een particuliere belegger voor hun rekening nemen. Makelaar Lennard Sturm is tevens enthousiast: “De Handelskade is werkelijk de ultieme woonplek! Natuurlijk gelegen aan het water en op loopafstand van een gezellig centrum met winkels en andere voorzieningen. Het is een als vanzelfsprekende verstrengeling van natuur en cultuur, met name die natuur is heel speciaal, waar nestelt zich nog een zeearend of ijsvogel? Precies, langs de oevers van het Krammer Volkerak bij Oude Tonge. Voeg daar de ligging op korte afstand van de grote steden aan toe voor het onmisbare ‘dagje stad’ en je hebt echt een ideale woonlocatie.”

Bij interesse in een middenhuur appartement van project Handelskade kunnen toekomstige bewoners contact opnemen via telefoonnummer 0111 – 411 114.