Skip links

Verkoop 26 woningen Mercatorhof Waalwijk van start

De 26 koopwoningen binnen het duurzame project Mercatorhof is van start gegaan. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor één of meerdere eengezinswoningen die hun voorkeur geniet. Om voor één van de woningen in aanmerking te komen, kan men via de Mercatorhof projectwebsite een digitaal inschrijfformulier invullen. De inschrijving sluit op maandag 9 april 2018 om 09.00 uur.

Op deze aparte website is ook alle informatie over de woningen bij kopje downloads te vinden. Hier staat onder andere informatie zoals verkooptekeningen, beschrijving van het sanitair en tegelwerk en een technische omschrijving waarin de details van de woningen zijn beschreven ten aanzien van de afwerking, materiaalgebruik en installaties.

De 26 koopwoningen zijn NOM (nul-op-de-meter) voorbereid en de vanafprijs bedraagt € 247.500,-. Interesse in deze woningen? Ga naar Mercatorhof.nl 

Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de binnengekomen inschrijfformulieren verzameld door Van der Zande Makelaars. Waar mogelijk wordt maximaal rekening gehouden met iemands eerste keuze, bij meerdere kandidaten zal een interne digitale toewijzing plaatsvinden. Ook zal er rekening gehouden worden met aantoonbare financiële haalbaarheid. Indien iemand een woning toegewezen krijgt, dan zal er na 10 april april telefonisch of per e-mail contact worden opgenomen, om een afspraak te maken voor een verkoopgesprek bij makelaar Van der Zande te Waalwijk.

Na de zomervakantie zal gestart worden met het verhuurtraject. Project Mercatorhof kent tevens 18 nul-op-de-meter middenhuur eengezinswoningen.