Skip links

Inwoners Bunnik krijgen voorrang bij project Rhijnhaeghe

De inwoners van de gemeente Bunnik krijgen voorrang bij de inschrijving voor de nieuwe vrijesectorhuurwoningen en de koopappartementen van project Rhijnhaeghe. De voorrang biedt ontwikkelaar Sustay op eigen initiatief aan. Eerder werd dit al op deze wijze gerealiseerd bij project Van Reeshof in Nieuwegein. Dit werd zeer positief ontvangen.

Het nieuwbouwproject omvat 91 duurzame huur- en koopwoningen en wordt vanaf najaar 2018 gebouwd op de plek van kantoorlocatie Rhijnhaeghe. Woningontwikkelaar Sustay heeft afgelopen maandagavond 20 november haar nieuwe plannen voor het woningbouwproject bekend gemaakt tijdens een inloopavond.

Klik hier voor meer informatie over project Rhijnhaeghe en mogelijkheid tot inschrijving.

Zie ook artikel AD.