Skip links

Inloopavond project Rhijnhaeghe Bunnik 20 november

Op maandagavond 20 november wordt het nieuwe woningbouwproject ‘Rhijnhaeghe’ te Bunnik gepresenteerd. Omwonenden en betrokkenen zijn dan van harte welkom tijdens deze inloopavond.

Locatie: Kantoorgebouw Rhijnhaeghe 2, J.F. Kennedylaan 99-101, Bunnik
Duur: 19:30 tot 21:30

Het nieuwbouwproject omvat 91 duurzame huur- en koopwoningen en wordt vanaf najaar 2018 gebouwd op de plek van kantoorlocatie Rhijnhaeghe. Woningontwikkelaar Sustay zal deze avond haar nieuwe plannen voor het woningbouwproject bekendmaken. Naast Sustay zijn ook de stedenbouwkundige en de architect aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Tot slot is ook de gemeente aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden over het concept-bestemmingsplan dat op dit moment ter inzage ligt.

Meer informatie over project Rhijnhaeghe vind je hier.

Zie ook Bunniks Nieuws.