Skip links

Sustay start met bouw van 36 appartementen in Bergen op Zoom

Eind augustus is ontwikkelaar van duurzame en betaalbare huurwoningen Sustay gestart met de bouw van 36 huurappartementen in De Markiezaten te Bergen op Zoom.

Het gekromde appartementencomplex is in het segment betaalbaar huren een architectonisch hoogstandje en ontworpen door architectenbureau JMW Architecten uit Tilburg. De bouw wordt gerealiseerd door MaasJacobs uit Zundert en MN Services NV is de belegger.

Het complex, genaamd Sint-Jakobsschelp, bevat 31 driekamerappartementen en 5 tweekamerappartementen. Daarnaast worden 94 parkeerplaatsen en 1 gezamenlijke fietsenberging gerealiseerd. Het aanzicht telt en voor de Gemeente Bergen op Zoom was aansprekende architectuur één van de belangrijke uitgangspunten. Het gebouw, liggend aan het water, wordt met haar kromming, de verticale glazen puien, geveldelen én woning brede balkons een lust voor het oog.

De oplevering staat momenteel gepland op medio juli 2018.

Voor meer informatie over dit project van Sustay:
Joris Jansen (projectmanager) en Björn Six (marketing)
E: joris@www.sustay.nl T: 030 – 767 00 46