Skip links
Jeroen Eisen
Leer mij kennen

Ik ben Jeroen

Een paar woorden over mij

Spelen met Lego en/of Playmobil was het begin van mijn loopbaan in de ruimtelijke ordening. Bouwen deed ik graag, maar ik was ook graag buiten. Later toen ik groter werd ging ik ruimtelijke ordening en planologie studeren. Daarna was ik een van de laatste dienstplichtigen. Ik heb daarna bij diverse gemeenten gewerkt als planeconoom in woningbouwprojecten. Als ik nu wel eens langs deze projecten rijd heb ik vaak een grote glimlach op mijn gezicht. In mijn eigen ontwikkeling was ik toe aan een nieuw zakelijk avontuur en vond deze “aan de andere kant van de tafel”.

Bij Sustay wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om meer middenhuur woningen te ontwikkelen. In dit segment is een groot tekort en is de vraag groot. Daarnaast zorgt middenhuur voor doorstroming op de woningmarkt.

In mijn vrije tijd geniet ik het meest van mijn gezin en de dingen die we samen doen. Hoogtepunten zijn de verre reizen die we hebben gedaan. Als het lukt dan rijd ik graag een rondje op de motorfiets. Mijn passie gaat uit naar mantelzorg vanwege persoonlijke ervaring..

Betrokkenheid

Hier gaat mijn tijd aan op

Samenwerking
Haalbaarheid
Betaalbaarheid

Duurzaamheid
Nieuwe projecten
opstarten

Resultaat
Nieuwe mobiliteit
concepten

Mijn skills

Dit zijn mijn specialiteiten

Samen werken naar een concreet doel

Politieke sensitiviteit

Eigen saté maken voor de BBQ

Hoogtepunten

Om even bij stil te staan
2020
Trouwen in Coronatijd
2022
Roadtrip West-Amerika met gezin
2022
Start bij Sustay
2024
Start bouw 1e project

Kom in contact met mij

Laten we samen het verschil maken en de Nederlandse woningmarkt betaalbaar, duurzaam en bereikbaar maken!