Skip links

25 gasloze middenhuur appartementen in jachthaven Oude Tonge

Oude Tonge is 25 huurappartementen rijker. De oplevering van de middeldure vrije sector appartementen in de jachthaven is sinds september een feit. Alle appartementen, variërend van 80 tot 100 m2 gbo, zijn gasloos opgeleverd door bouwbedrijf De Langen & van den Berg. Het appartementencomplex is aangekocht door een particuliere belegger en de verhuurprijs start vanaf € 915,-

De bouw werd in mei 2019 gestart. De locatie gekoppeld aan middenhuur is uniek te noemen gezien het prachtige uitzicht op de jachthaven. Begin december 2019 werd het plaatsen van een plaquette feestelijk gevierd met meerdere wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee. Inmiddels hebben de laatste bewoners in september de sleutel ontvangen. Alle 25 duurzame appartementen zijn voorzien van een luxe keuken, afgewerkte badkamer en vloerverwarming en zijn daarmee instapklaar verhuurd door Sturm makelaardij.

In verband met het coronavirus en een eerdere feestelijke bijeenkomst in 2019 is de oplevering niet uitgebreid gevierd.