Skip links

OMM en Sustay tekenen overeenkomst Verde Vista Zoeterwoude

Donderdag 22 februari tekenden de directies van Ontwikkelingsmaatschappij Meerburg (OMM) en Sustay het koopcontract voor de eerste woningbouwlocatie aan de zuidkant van de nieuwbouwwijk Meerburg te Zoeterwoude. De kavel is gelegen tegenover de voetbalvelden van RKVV Meerburg. Aanvankelijk waren hier kantoren beoogd. Door de aantrekkende woningmarkt en de grote vraag naar middenhuur gaat Sustay nu 87 duurzame appartementen ontwikkelen en realiseren binnen dit segment.

Aanwezig waren v.l.n.r. Jan Eduard Veen (BNG), Frank Pieper (Sustay), Wethouder Ton de Gans (Ruimtelijke Ontwikkeling Gemeente Zoeterwoude), Menno Schapendonk (Sustay), Fred Vlasblom (directeur OMM), Tinus Geerling (directeur OMM), Kevwe Scott-Emuakpor (Sustay), Jan Korevaar (Bouwonderneming Stout).

Over Ontwikkelingsmaatschappij Meerburg: OMM is een samenwerking tussen de gemeente Zoeterwoude en BNG gebiedsontwikkeling. Samen zorgen de partijen voor de volledige ontwikkeling van de Verde Vista Meerburg.

Meer informatie is ook te vinden op www.verdevistameerburg.nl , binnen Sustay is projectdirecteur Kevwe Scott-Emuakpor verbonden aan dit project.