Skip links

Project B@ducated naar Camelot

Sustay heeft met Camelot Real Estate een koopovereenkomst gesloten inzake het project B@ducated te Utrecht. Het nieuwe project in Leidsche Rijn Centrum leidt tot 250 studio’s en eenkamerappartementen met een oppervlakte tussen de 23 en 48m2. Daarnaast komen er ook een aantal commerciële ruimtes in de plint van het gebouw. Eind 2017 wordt de bouw van de tweede verdieping afgerond. In totaal komen er zes verdiepingen.

Het project sluit aan bij eerdere nieuwbouw- en transformatieprojecten van Camelot, waarbij volledig gemeubileerde microliving studio’s opgeleverd worden voor voornamelijk studenten en studerenden. Project B@ducated wordt naar verwachting in november 2018 door Sustay aan Camelot opgeleverd.

Menno Schapendonk, directie Sustay: “Wij zijn verheugd om – naast de eerder aan Syntrus Achmea verkochte 150 buurappartementen – dit deel van het tweede stadshart van Utrecht verder op de kaart te zetten door deze verkoop aan Camelot, een product dat hen als een maatpak past.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Giel van Wijk, projectmanager Sustay, giel@www.sustay.nl

Bezoek onderstaande links voor uitgebreide persberichten:
Camelot nieuws
Vastgoedmarkt.nl
PropertyNL