Skip links

Nomineren Middenhuur Award 2022 van start

De Middenhuur Award wordt dinsdag 14 juni voor de tweede keer georganiseerd. De uitreiking van de award zal wederom plaatsvinden op de Provada stand van PropertyNL in de RAI Amsterdam. Middeldure huur is een ideaal instrument om doorstroming in gang te zetten. Zo zijn starters, mensen met een middeninkomen en senioren erg gebaat bij dit segment. Wie verbeterde in 2021/2022 met middenhuur de Nederlandse woningmarkt?

 

Nomineer een organisatie

Het nomineren van een project & organisatie kan tot en met 15 mei via dit nominatieformulier.

Voorwaarden zijn simpel: het betreft een organisatie (bijvoorbeeld een ontwikkelaar, bouwbedrijf, belegger, overheid, e.d.) die betrokken is bij een middenhuur project uit 2021 / 2022 (in ontwikkeling, in aanbouw of opgeleverd). Een onafhankelijke jury buigt zich over de inzendingen en wijst de nominaties en winnaar aan.

De eerste editie werd gewonnen door ontwikkelaar Wonam met project BUUR in Leidsche Rijn Utrecht. Initiatiefnemers Stec Groep en Sustay werken ook dit jaar weer samen met partners Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijkrelaties, TU Delft en PropertyNL. Meer informatie is te vinden op middenhuuraward.nl.

Wil je meer weten over de Middenhuur Award? Neem contact op met Six..